Frigorifer Hisense RS694N4GBE

219,990L

Frigorifer Hisense Xham i Zi me gote uji 187.7cm RS694N4GBE

 

Description

SPECIFIKIME

Informacionet Bazë

562L

Kapaciteti

****

Vleresimi

110 Kg

Pesha

20002375

Kodi i Produktit

A++/E

Klasi i Energjise

344 kWh

Konsumi Vjetor i Energjisë

Parametrat Teknike

null

Dispenser akulli dhe uji

null

Total No Frost

null

Kontroll Elektronik

null

Holiday Mode

Marka

‎Hisense

Modeli

Frigorifer

Kapaciteti i ngrirjes në 24h

10 kg / 24h

Niveli i Zhurmës

43 dB

Dimensionet

91 × 179,1 × 64,6 cm

Display

LED

Climate class

SN, N, ST, T

Klasi i zhurmes

D