Larëse & Tharëse Hisense WDQA1014EVJM

Larëse & Tharëse Hisense

Description

SPECIFIKIME

Informacionet Bazë

10 kg

Kapaciteti i Larjes

15

Programe Larje

1400 rpm

Shpejtësia e Rrotullimit

20010046

Kodi i Produktit

A

Klasa e Energjisë së Larëses

D

Klasa e Energjisë së Tharëses

Parametrat Teknike

null

Larëse & Tharëse 2 in 1

null

4 Opsione Tharje

null

Larje dhe Tharje e Shpejtë

Marka

‎Hisense

Modeli

Larëse - Tharëse

Pesha

73,6 kg

Niveli i Zhurmës

56 - 72 dB

Program Special Larje

Program larje antialergjik

Tipi i Ekranit

LED

Volumi i Kazanit

66 l

Dimensionet

59,5 × 84,5 × 61 cm