Frigorifer Hisense RB372N4AC2

56,990L

Frigoriferi Hisense sjell performancën e lartë dhe inovacionin në ruajtjen e ushqimit. Me teknologji të avancuar të ftohjes

Description

SPECIFIKIME

Informacionet Bazë

286

Kapaciteti

****

Vleresimi

57 Kg

Pesha

20002837

Kodi i Produktit

A++

Klasi i Energjise

235 kWh

Konsumi Vjetor

Parametrat Teknike

null

Total No Frost

null

Counter Depth

null

Low Noise

null

Holiday Mode

Marka

‎Hisense

Modeli

Combinat

Kapaciteti i ngrirjes në 24h

5 - 8 / 24h

Niveli i zhurmes

39 dB

Dimensionet

59,5 × 178,5 × 59 cm

Display

LED

Climate class

SN, N, ST

Klasi i zhurmes

C