Pianurë Elektrolux 4V/C 4Z IND EIR60420 CK

49,990L

Pianurë Elektrolux me katër vatra elektrike dhe kontroll me prekje EIR60420 CK

Description

SPECIFIKIME

Informacionet Bazë

Elektrikë

Lloji i pianurit

4

Vatra

E zezë

Ngjyra

Jo

Vatra me gaz

4

Vatra elektrike

Poshtë

Pozicioni i kontrolleve

Parametrat Teknike

Marka

‎Elektrolux

Modeli

Pianurë

Pesha në kg

9 kg

Gjatësia e kabullit

N/A

Fuqia maksimale

3000 W

Voltazhi

220-240

Kontrolli

Me prekje

Dimensionet

590 x 520 mm