Pianurë Electrolux V/C induksion 4Z EHI6420EXP

72,900L

Pianure Electrolux me katër zona gatimi 2 + 2 të përbashkëta dhe kontroll me prekje EHI6420EXP

Description

SPECIFIKIME

Informacionet Bazë

Induksion

Lloji i pianurit

2 + 1

Vatra

E zezë

Ngjyra

Jo

Vatra me gaz

3

Vatra elektrike

Poshtë

Pozicioni i kontrolleve

Parametrat Teknike

Marka

‎Elektrolux

Modeli

Pianurë

Pesha në kg

10,7 kg

Gjatësia e kabullit

N/A

Ngarkesa elektrike totale

N/A

Voltazhi

220-240

Kontrolli

Me prekje

Dimensionet

590 x 55 x 560 mm