Frigorifer Monoporta Elektrolux LRS1DF39X

79,990L

Teknologjia DynamicAir gjeneron një fluks ajri që qarkullon ajrin e ftohtë në frigorifer, duke siguruar temperaturë uniforme në të gjitha pikat dhe duke parandaluar tharjen e përbërësve dhe humbjen e shijes së tyre.

Description

SPECIFIKIME

Informacionet Bazë

392 L

Kapaciteti

152 kWh / viti

Konsumi Vjetor i Energjisë

38 dB

NIveli i Zhurmes

Po

Ventilimi i brendshëm

A+

Klasi i Energjise

N/A

Konsumi i Energjisë ne 24h

Parametrat Teknike

Marka

‎Electrolux

Modeli

Frigorifer

Kapaciteti i ngrirjes në 24h

N/A

Superngrirje

N/A

Dimensionet

1860 x 595 x 635 mm

Ndriçimi i Pjesës se Ftohjes

LED

Klasa e Klimës

SN-N-ST-T

Materiali i Rafteve

Xham