TG35VE00G/TG35VE0AG

84,990L

Kondicioner Hisense Apple Pie 12000BTU – DC Full Inverter – A++

Description

SPECIFIKIME

Informacionet Bazë

12K

BTU

DC INVERTER

Funksioni

WIFI READY

Funksioni

R32

Lloji i Gazit

A++/A+

Klasi i Energjise

3.5KW

KW

Parametrat Teknike

Marka

‎Hisense

Modeli

TG35VE00G/TG35VE0AG

Kapaciteti ftohës (kW):

3.5

Kapaciteti i ngrohjes (kW):

4

Niveli i zhurmës:

56-19/40dB (A)

Njësi universale për mono dhe shumë sisteme

Po

Funksion Smart

Po

Ekran LED

Po

Funksioni i gjumit

Po

Filter Anti-Bakterial

Po

Anti-myk

Po