Sobë Gatimi Electrolux 4 v/c ELKR620002X

63,990L

Sobë Gatimi Electrolux 4 v/c ELKR620002X – 4 vatra elektrike dhe 1 furrë

Description

SPECIFIKIME

Informacionet Bazë

54

Kapaciteti në litra

4

Vatra

Po

Ventilim

Po

Ndriçimi

A

Klasi i Energjisë

Xham reflektues

Po

Parametrat Teknike

Marka

‎Elektrolux

Modeli

Sobë Gatimi

Pesha

42 kg

Gril

Po

Fuqia elektrike

0.84 kW

Bllokimi i Sigurisë për Fëmijë

N/A

Ekran kontrolli

Jo

Dimensionet

87 x 60 x 60 cm