Pianurë Electrolux 4V/C Touch EHF6241FOK

42,990L

Pianurë Electrolux me 4 vatra elektrike dhe kontroll me prekje EHF6241FOK

Description

SPECIFIKIME

Informacionet Bazë

Elektrikë

Lloji i pianurit

4

Vatra

E zezë

Ngjyra

Jo

Vatra me gaz

4

Vatra elektrike

Poshtë

Pozicioni i kontrolleve

Parametrat Teknike

Marka

‎Elektrolux

Modeli

Pianurë

Pesha në kg

N/A

Gjatësia e kabullit

N/A

Ngarkesa elektrike totale

6.4 kw

Voltazhi

220-240

Kontrolli

Me prekje

Dimensionet

N/A