Lavatrice Hisense WFQA8014EVJM

Lavatrice Hisense WFQA8014EVJM sjell një kombinim të shkëlqyer të efikasitetit dhe performancës për larjen e veshjeve.

Description

SPECIFIKIME

Informacionet Bazë

8 kg

Kapaciteti i Larjes

11

Programe Larje

1400 rpm

Shpejtësia e Rrotullimit

20009118

Kodi i Produktit

A

Klasi i Energjise

47 kWh

Konusmi i Energjisë për 100 Larje

Parametrat Teknike

null

Pastrim të kazanit

null

Baby Care

null

Skin Care

Marka

‎Hisense

Modeli

Lavatriçe

Pesha

64 kg

Niveli i Zhurmës

72 dB

Program Special Larje

Sport Wash

Tipi i Ekranit

LED

Volumi i Kazanit

54 l

Dimensionet

60 × 85 × 54 cm