Frigorifer Hisense RS650N4AC1

179,990L

Frigorifer Hisense RS650N4AC1 DY DYER 449 l

Description

SPECIFIKIME

Informacionet Bazë

499L

Kapaciteti

****

Vleresimi

94 Kg

Pesha

20001447

Kodi i Produktit

A+/F

Klasi i Energjise

400 kWh

Konsumi Vjetor i Energjisë

Parametrat Teknike

null

Dispenser akulli dhe uji

null

Total No Frost

null

Kontroll Elektronik

null

Holiday Mode

Marka

‎Hisense

Modeli

Frigorifer

Kapaciteti i ngrirjes në 24h

10 kg / 24h

Niveli i Zhurmës

43 dB

Dimensionet

91 × 179,1 × 64,6 cm

Display

LED

Climate class

SN, N, ST, T

Klasi i zhurmes

D