Frigorifer Hisense RB390N4WC1

Frigoriferi Hisense sjell performancën e lartë dhe inovacionin në ruajtjen e ushqimit. Me teknologji të avancuar të ftohjes

Description

SPECIFIKIME

Informacionet Bazë

304L

Kapaciteti

****

Vleresimi

60 Kg

Pesha

20002681

Kodi i Produktit

A+/F

Klasi i Energjise

287 kWh

Konsumi Vjetor i Energjisë

Parametrat Teknike

null

Total No Frost

null

Counter Depth

null

Holiday Mode

null

Low Noise

Marka

‎Hisense

Modeli

Frigorifer

Kapaciteti i ngrirjes në 24h

9 kg / 24h

Niveli i Zhurmës

39 dB

Dimensionet

59,5 × 186 × 59 cm

Display

LED

Climate class

SN, N, ST, T

Klasi i zhurmes

C