Frigorifer Hisense RB390N4BC20

69,990L

Frigorifer Hisense RB390N4AC20 sjell performancën e lartë dhe inovacionin në ruajtjen e ushqimit. Me teknologji të avancuar të ftohjes

Description

SPECIFIKIME

Informacionet Bazë

300L

Kapaciteti

****

Vleresimi

58,5 Kg

Pesha

736700

Kodi i Produktit

E

Klasi i Energjise

240 kWh

Konsumi Vjetor i Energjisë

Parametrat Teknike

null

Counter Depth

null

Total No Frost

null

Super Freeze

null

Low Noise

Marka

‎Hisense

Modeli

Frigorifer

Kapaciteti i ngrirjes në 24h

12 kg / 24h

Niveli i Zhurmës

38 dB

Dimensionet

60 × 185 × 59,2 cm

Display

LED

Climate class

SN, N, ST, T

Klasi i zhurmes

C