Frigorifer Electrolux i Bardhe 332l KNT4TF33W2

78,990L

Frigroriferi TwinTech® No Frost ruan cilësinë e ushqimit. Posedon teknologji inteligjente me dy sisteme të pavarura ftohjeje dhe ngrirëse pa brymë.

Description

SPECIFIKIME

Informacionet Bazë

332 L

Kapaciteti

304 kWh / viti

Konsumi Vjetor i Energjisë

43 dB

NIveli i Zhurmes

Touch

Metoda e Kontrollit

A+

Klasi i Energjise

N/A

Konsumi i Energjisë ne 24h

Parametrat Teknike

Marka

‎Electrolux

Modeli

Frigorifer

Kapaciteti i ngrirjes në 24h

4 kg

Superngrirje

N/A

Dimensionet

1850 x 595 x 647 mm

Ndriçimi i Pjesës se Ftohjes

LED

Klasa e Klimës

SN-N-ST-T

Materiali i Rafteve

Xham